Retour- en restitutiebeleid

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop je de producten ontvangen hebt, of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing door middel van een duidelijke verklaring.

Je kunt ons op de hoogte stellen van je beslissing via e-mail info@duurzamedame.nl. Vermeld hierin je bestelnummer en de producten die je wenst te retourneren. 

Wij vergoeden je uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde producten hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat je voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourzendingen:

Om ervoor te zorgen dat de producten in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:

  • De producten  zijn gekocht in de laatste 14 dagen;
  • De producten  zich bevinden in de originele verpakking; 
  • De producten niet gebruikt zijn.

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van producten die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn.
  • De levering van producten die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld producten die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
  • De levering van producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • De levering van producten die na levering, naar hun aard, onlosmakelijk met andere items gemengd zijn.

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. Je dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Graafschap 5, 8261 LB Kampen

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Geschenken:

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar jou zijn verzonden, ontvang je een cadeaubon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde product ontvangen is, ontvang je een cadeaubon.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau gemarkeerd zijn, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker.

Contact

Als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan via e-mail contact met ons op info@duurzamedame.nl