Hi, ik ben Nelleke, 26 jaar, christen, en een Duurzame Dame 😉. Na mijn studie psychologie ben ik me steeds meer gaan verdiepen in menselijk gedrag in combinatie met duurzame keuzes. Zelf probeer ik ook elke dag duurzame keuzes te maken en een toekomstgericht te zijn.  Ik woon in de binnenstad van Kampen, een heerlijk klein en oud stadje waar ik elke dag van geniet! 

Door mijn studie viel mij steeds meer op welke impact we op onszelf en onze omgeving hebben. En ook het grote effect die invloeden van buitenaf op ons hebben.  Ik merkte dat ik als christen een goede rentmeester van de schepping van God wil zijn. We hebben de aarde van Hem gekregen, daar wil ik bewust en eerlijk mee omgaan. Uit respect voor de aarde en tot eer van Hem! 

Daarom ben ik daar zelf actief mee aan de slag gegaan, door mijzelf af te vragen ‘hoe kan ik een positieve invloed hebben op mijn omgeving?’ Experimenteren, dingen verbeteren en uitproberen geven mij energie om het verschil te maken, dus dit was een mooie uitdaging

Mijn zoektocht naar een duurzame levensstijl is continu en gaat door. Na allerlei zero waste veranderingen, zijn er nog allerlei onderwerpen die je kunt veranderen. Uiteindelijk gaat het mij om makkelijk toepasbare veranderingen die duurzaam zijn, zodat je het langdurig kan blijven toepassen in je leven.

Ik geloof dat je door bewust te zijn van de keuzes die je maakt en welk effect ze op mijn of jouw omgeving hebben, we samen een groot verschil kunnen maken. Daarom deel ik mijn inzichten, kennis en experimenten met jou. Want al doende leert men (van elkaar)!

 

Op allerlei manieren probeer ik dit te faciliteren. Het creatieve proces dat hierbij komt kijken geeft mij energie. Denk aan wandeltours, lezingen, workshops, een nieuwsbrief en de webshop. Wie weet wat daar in de toekomst nog bij komt!

 

Wil je in contact komen over mijn aanbod of voor samenwerkingen, interviews of events. Mail dan naar nelleke@duurzamedame.nl.

Heb je vragen? Stuur me gerust een DM via Instagram!